Hotel Poseidon Korcula

Hotel Poseidon Korcula

A Horvátországhoz tartozó több mint ezer sziget közül a Korcula szigete békés, nyugodt üdülőterületeket és szállodákat tartogat az ideérkező vendégek számára.

A szállodák közül a Hotel Poseidon háromcsillagos felújított 148 szobás hotel szép környezetben és igényes berendezéssel nyújt lehetőséget a pihenésre. Ezek a jó körülmények okai annak, hogy évről – évre rendszeresen visszatérnek ide az itt üdülő vendégek.

A szállodában nemdohányzó étterem dalmát ételspecialitásokkal, a csodálatos tengerre néző terasszal és azon beach-bárral teremt nagyon kellemes és élvezetes időtöltést. Napágyak és napernyők vannak kihelyezve a kavicsos strandon melyek ingyenesen vehetők igénybe . Parkoló közvetlen a szálloda mellett található.

A sport kedvelői számára térítés ellenében kerékpárkölcsönzésre és búvárkodásra van lehetőség, a búvárközpont a szálloda mellett üzemel, mely nagy forgalmat bonyolít le.

A szórakozni vágyók számára a városközpontban éttermek finom helyi ételspecialitásokkal és késő estig nyitva tartó bárok várják a betérő turistákat.

Az itt nyaraló vendégeknek az étkezések félpanziós büférendszerben vagy All Inklusive ugyancsak büférendszerben történik.