Hotel Adriatic Dubrovnik

Hotel Adriatic Dubrovnik

Dubrovnik Horvátország legdélebbi városa és talán a leghíresebb is.Évről évre egyre több turista látogat ide kellemes klímájának, varázslatosan szép óvárosának, számos látnivalójának, vonzó tengerpartjának köszönhetően. A tengerjáró luxushajók egyik legkedveltebb megállóhelye Dubrovnik. Dubrovnik vitathatatlanul az Adria gyöngyszeme.

George Bernard Shaw véleménye Dubrovnikról: “Ha látni akarod a földi paradicsomot, gyere el Dubrovnikba”.Azt hiszem ez a mondat mindent elárul.Dubrovnik sétálóutcája a Stradun, a turisták szerint a világ legszebb sétálóutcája.

A Hotel Adriatic2* közevetlenül a tengerparton található, a strand részben homokos részben kavicsos és van kiépített része is, így mindenki megtalálja a kedvére való strandot.Kettő illetve három ágyas szobák közül válogathatunk, minden szoba saját fürdőszobával, és telefonnal rendelkezik.Csak a tengerre néző szobáknak van erkélyük!

A szálloda saját étteremmel, és bárral rendelkezik, de a környéken is számtalan szórakozási lehetőség van.A sport szerelmesei itt igazán kiélhetik magukat, a különféle vizi sportok mellett teniszezési lehetőség, aerobic és fitness terem várja az aktív pihenés kedvelőit.